Новости Альянс

Список последних новостей и акций Альянс

14.11.2019

Банк Альянс: Банковский сектор ожидает роста спроса на кредиты для бизнеса

Смягчение кредитных условий от банков, готовность заимствовать средства даже в иностранной валюте, запланированные инвестиции и создание принципиально новых кредитных предложений - предприниматели и банкиры дали свою оценку перспективам развития и взаимодействия.

07.08.2018

Банк АЛЬЯНС проводить акцію для своїх клієнтів – розіграш квитків на неперевершений, емоційний та чуттєвий концерт "ОКЕАНУ ЕЛЬЗИ"

Оформлюйте депозит до 15 серпня у Банку АЛЬЯНС на суму від 5000 грн. та отримайте можливість стати одним з 10-ти переможців, що отримають по 2 квитка на чудову подію цього літа – концерт групи Океан Ельзи, що відбудеться 24 серпня на НСК Олімпійський.

18.07.2018

5 липня Банк АЛЬЯНС разом з компанією Baker Tilly провели захід-дискусію на тему тонкощів ведення бізнесу у Казахстані, Білорусі та Грузії, а також валютного регулювання в Україні.

Експерти зазначених країн поділилися інформацією щодо регуляторних особливостей ведення бізнесу, можливостей проведення експортно-імпортних розрахунків в банках та режиму функціонування рахунків.

Срочно нужны деньги?